< Terug naar overzicht

William De Plecker van DP World naar Securitas

William De Plecker, tot voor kort HR Director van haventerminal-uitbater DP World Antwerp, gaat in zee met bewakingsgroep Securitas.

William De Plecker (53) werd door de bewakingsgroep Securitas België aangetrokken als HR Director. Vanaf 1 april 2009 zal hij het personeelsbeleid voor de 5200 medewerkers van Securitas verder gestalte geven.
De Plecker begon zijn loopbaan in diverse HR-functies bij bank- en verzekeringsbedrijven, maar ontdekte de havenwereld via de SGS Groep België, waar hij meer dan tien jaar HR-manager was en een professioneel HR-beleid opzette in een erg dynamische maar tegelijk ook complexe organisatie.
Na een kort interludium van ontrouw aan de Antwerpse haven vond De Plecker in 2005 een enorme uitdaging bij Dubai Ports World. Sinds de opstart van de activiteiten in 2000 (toen nog P&O Ports) kent dit bedrijf een zeer snelle expansie tot meer dan 1000 werknemers anno 2009. DP World is één van de grootste zeeterminal-uitbaters ter wereld, vooral van containerterminals.
William De Plecker sprak onlangs op het HR Square-seminarie 'HRM en veiligheid: een bewogen huwelijk'. Binnenkort vindt u een uitgebreid verslag van dit seminarie in HR Square.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen