< Terug naar overzicht

Wilfried Massenhove HR-manager Resourcing bij ING België

Wilfried Massenhove maakt binnen ING België de overstap van een commerciële en operationele functie naar human resources.

Wilfried Massenhove studeerde in 1987 af als licentiaat Psycho/Orthopedagogie (KU Leuven). In 2011 behaalde hij een Six Sigma Black Belt aan de ING Business School Amsterdam.

In 2001 startte Massenhove zijn carrière binnen ING als regionaal commercieel directeur bij ING Insurance. In 2004 groeide hij er door tot manager Contractmanagement Wholesale. Nadien was hij manager Operations Payments bij ING Belgium.

Sinds juni 2011 is Wilfried Massenhove HR-manager Resourcing bij ING België. Als senior manager Resourcing is hij verantwoordelijk voor rekrutering en carrièremanagement. Zijn belangrijkste opdracht is ING te positioneren als een aantrekkelijke werkgever.

“De uitdaging die ik in de job zoek is om, met mijn eerdere ervaringen als commercieel directeur en als manager van grote operationele afdelingen, binnen een HR-activiteit de strategie van ING te ondersteunen in termen van klantoriëntatie, operationele efficiëntie en als topwerkgever”, aldus Massenhove.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen