< Terug naar overzicht

Wendy Neefs HR-businesspartner bij Sarens BE

Wendy Neefs is de nieuwe HR-businesspartner bij Sarens BE, een onderdeel van de bekende Vlaams-Brabantse transportgroep Sarens.

Wendy Neefs (33) behaalde in 2000 een bachelor bedrijfsmanagement (optie accountancy-fiscaliteit) aan de Katholieke Hogeschool Mechelen. Ze startte haar loopbaan als bediende boekhouding en personeelsdienst bij Promat International, een zusterbedrijf van Eternit.

Twee jaar later, in 2002, ging ze aan de slag bij BMW Group Belux, eerst als HR-assistant en vervolgens als training & development assistant. In januari 2008 werd ze recruitment & development officer bij DHL Supply Chain en groeide er door tot recruitment & development specialist.

In oktober 2011 ging ze in op het aanbod om HR-verantwoordelijke te worden bij Btech, een bouwonderneming in Puurs. Het was haar taak om een personeelsdienst en HR-procedures te ontwikkelen binnen de organisatie. Door een fusie met IRS in Deinze, werd de personeelsdienst overgebracht naar die vestiging, waardoor de functie in Puurs verdween.

Sinds 29 oktober 2012 is Neefs HR-businesspartner bij Sarens BE, een onderdeel van de Sarens Group. De voornaamste activiteiten van Sarens BE zijn kraanverhuur en contracting-opdrachten voor de petrochemische sector.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen