< Terug naar overzicht

Wendy De Smet HR-manager bij Papilium

Wendy De Smet is de nieuwe HR-manager bij managementconsultant Papilium.

Wendy De Smet (31) behaalde in 2003 aan de Artevelde Hogeschool Gent een bachelor in Sociaal Werk en volgde nadien een postgraduaat European Business Management aan de Mercator Hogeschool Gent.

De Smet startte haar loopbaan in 2004 als HR-assistent bij Ikea. Een jaar later stapte ze als consultant over naar T-Interim. Ze was er verantwoordelijk voor de selectie van administratieve profielen in de regio Asse.

In 2007 ging De Smet aan de slag bij The Future Alliance. Als HR-consultant werkte ze mee aan HR-projecten bij een brede waaier van klanten met internationale uitstraling. Naast rekrutering en selectie, ontwikkelde en implementeerde De Smet een 'corporate talent acquisition'-concept bij haar klanten.

Sinds april 2013 is De Smet HR-manager bij managementconsultant Papilium. Haar grootste uitdaging is het ondersteunen van de verdere groei van de organisatie door ontwikkeling van de juiste structuur, cultuur, procedures en beleid. Papilium wil de komende jaren het aantal consultants uitbreiden tot zo'n 50. Ambitieus, want vandaag telt de organisatie 17 consultants.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen