< Terug naar overzicht

Walter Reynaert nieuwe directeur Randstad Recruitment & Selection

Walter Reynaert is de nieuwe directeur van Randstad Recruitment & Selection. Tot nog toe had hij de leiding van de divisie Professionals Finance en High Technics.

Walter Reynaert (49) werkt al geruime tijd voor Randstad. Hij kwam in 1996 in dienst bij Interlabor, waar hij gedurende acht jaar zijn sporen verdiende als regiomanager, eerst voor Vlaams-Brabant, daarna voor Antwerpen. In 2004 werd hij nationaal manager voor Randstad Finance and Accounting, een divisie gespecialiseerd in de tewerkstelling van financiƫle profielen. Twee jaar later kwam daar de leiding voor Professionals Finance bij en ook de divisie High Technics.

Nu maakt hij de overstap naar de Randstad HR Solutions-dienstverlening, waar hij als directeur van Randstad Recruitment & Selection een tweeledige opdracht heeft. Enerzijds wil hij de positie van deze dienstverlening bestendigen en verder uitbouwen. Anderzijds zal hij trachten deze dienstverlening klaar te stomen voor de langetermijnevoluties op het vlak van instroom en doorstroom van personeel.

Reynaert is licentiaat Politieke en Sociale Wetenschappen (UIA, 1980), vervolledigde een bijzonder licentie Sociaal Recht (VUB, 1982), een postgraduaat Bedrijfskunde (KUL, 1986) en een postgraduaat HRM (Ehsal, 1994). Hij startte zijn professionele loopbaan als projectleider bij Argenta Spaarbank om later HR-manager te worden bij Adia Interim (Adecco). In 1996 trad hij in dienst bij Randstad.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen