< Terug naar overzicht

Volkan Uce projectmanager Diversiteit VKW

Ondernemersorganisatie VKW heeft Volkan Uce aangesteld als projectmanager Diversiteit. Hij volgt Matthias Van Overtveldt op, die aan de slag ging als coördinator bij VKW Oost-Vlaanderen.

Volkan Uce (28) maakt als projectmanager Diversiteit werk van de uitbouw en integratie van het Ondernemersplatform Diversiteit in het project Jobkanaal. Als cel binnen Jobkanaal neemt het platform vooral de communicatieve en inhoudelijke werking op zich.
Het platform moet bedrijven informeren en sensibiliseren rond de meerwaarde van een diversiteitsbeleid in de onderneming.
Het platform ontwikkelt daarvoor in nauwe samenwerking met de Jobkanaal-medewerkers een gefundeerd actieprogramma met tal van initiatieven en instrumenten om ondernemingen aan te moedigen nog meer aandacht te hebben voor de arbeidspositie van allochtonen, vijftigplussers, personen met een arbeidshandicap en andere kansengroepen.
Volkan Uce behaalde een Master Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen in 2006. Na zijn studies bleef hij eerst twee jaar actief als onderzoeksmedewerkers bij de Universiteit Antwerpen, waar hij onder andere de coördinatie van het Elektronisch Nieuwsarchief voor zijn rekening nam. Daarna ging hij aan de slag als consulent bij de dienst Integrale Veiligheid van de stad Antwerpen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen