< Terug naar overzicht

Virginie Lemay stafmedewerker HRM bij WVI

Virginie Lemay is sinds kort stafmedewerker HRM, communicatie en kwaliteit bij de West-Vlaamse Intercommunale. Ze komt over van dienstverlener ADMB.

Virginie Lemay (29) staat in voor de ontwikkeling en uitvoering van een eigentijds HR-beleid bij WVI. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de uitbouw van een intern communicatiebeleid en het uitstippelen van een kwaliteitsbeleid.
Lemay is master in Bedrijfspsychologie (UGent, 2002). Na haar studies deed ze een jaar ervaring op als training officer bij de RVA, waarna ze aan de slag ging als assistent rekrutering & selectie bij ADMB. Van 2005 tot maart 2009 was ze HR-medewerker voor die dienstverlener. In die functie stond ze in voor coaching en advies rond strategische HR-processen en praktijken. Ze nam ook interne communicatie en de introductie van nieuwe medewerkers op zich.

De West-Vlaamse Intercommunale is een dienstverlenende vereniging met zetel in Brugge. In opdracht van 54 West-Vlaamse gemeenten en de provincie zorgt de groep voor een gebiedsgerichte, geïntegreerde aanpak van de planning en projectontwikkeling. WVI ontwikkelt bedrijfshuisvesting, realiseert woonprojecten, verricht studiewerk en verleent advies op het vlak van ruimtelijke planning, mobiliteit, milieu en natuur.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen