< Terug naar overzicht

Vincent Berkvens nieuwe recruiter Barco

Bij het Kortrijkse technologiebedrijf Barco werkt een nieuwe recruiter: Vincent Berkvens. Hij kwam over van Fiers & De Mey/The Future Alliance.

Vincent Berkvens (31) is master in de Communicatiewetenschappen (1999, UGent) en master na master in Meertalige Bedrijfscommunicatie (2001, UGent). Het voorbije academiejaar voltooide hij de Expert Class Personeelsmanagement aan UAMS.
Berkvens werkte van 2003 tot 2004 als office manager bij Konvert Interim. Sinds 2005 was hij senior consultant bij het headhuntersbureau Fiers & De Mey/The Future Alliance. Bij Barco heeft Berkvens sinds midden juni de opdracht om – samen met een collega-recruiter – de rekrutering en selectie-activiteiten in goede banen te leiden. Het gaat voornamelijk om het beheren van selectieprocedures, ondersteuning en advies verlenen aan de managers en andere stakeholders binnen de organisatie, contacten onderhouden met externe partners en andere taken gericht op het initiëren van instroom en optimaliseren van de wervingsprocessen. De focus ligt op de vestigingen in België, maar ook andere Europese filialen kunnen een beroep doen op hun expertise.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen