< Terug naar overzicht

Vijf nieuwe consultants bij Kaleido

Kaleido Consulting breidt zijn kern van consultants uit met vijf personen. Het human resources-implementatiebureau werft de specialisten Pascale Goris, Lara Donners, Bart Verheyen, Caroline Closon en Johan Stoop aan.

Pascale Goris (34) staat organisaties bij in de ontwikkeling en implementatie van HR-systemen. Goris was eerder HR-manager bij Capco voor de Benelux en Frankrijk en werkte als projectmanager bij Polydesign en Honeywell Pace EMEA. De afgelopen jaren gaf ze als zelfstandig HR-consultant raad over leiderschaps- en organisatieontwikkeling.


Lara Donners (33) was management development-verantwoordelijke en HR-manager bij Alcatel. Net zoals Goris staat ze klanten bij in de ontwikkeling en implementatie van HR-systemen. Ze richt daarbij haar aandacht in het bijzonder op de ondersteuning van lijnmanagers bij innovatieprocessen. Donners werkte voorheen ook nog als personeelsverantwoordelijke bij productieafdelingen van BASF Antwerpen.


Bart Verheyen (28) zal algemene ondersteuning bieden bij personeelsaangelegenheden. De maatschappelijk assistent, optie personeelswerk (KHS Kempen) was bij Vaco actief als personeelsverantwoordelijke op de site. Hij begeleidde er verandertrajecten en gaf vorm aan HR-procedures en -strategieën.


Caroline Closon (30) legt zich bij Kaleido toe op assessment- en development centers en opleidingen. Ze ondersteunt HR-projecten. Deze functie combineert ze met een deeltijdse baan als doctoraatsassistent bij het laboratorium voor Industriële en Commerciële Psychologie aan de ULB.


Johan Stoop (36) komt bij het team vanaf 1 januari 2005. Dan wordt hij consultant people development. Hij is sinds 2002 verantwoordelijk voor de management trainee-opleidingen bij ING Nederland. In september 2003 werd hij bovendien tot hoofd van global graduate recruitment benoemd. Voor zijn tijd bij ING was Johan Stoop gedurende vier jaar consultant in assessment centers bij Quintessence Consulting. Dit jaar rondde hij de opleiding HR Executive Program af aan de business school van de University of Michigan.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen