< Terug naar overzicht

Vic Van Geele HR-generalist bij Ferrero Benelux

Vic Van Geele is HR-generalist bij chocolade- en snoepgoedproducent Ferrero Benelux. Hij kwam overgestapt van Daikin.

Vic Van Geele (30) behaalde in 2006 een master Handelswetenschappen aan de Hogeschool Gent en een bachelor na bachelor Human Resources Management aan de HUB.

Hij startte in februari 2007 zijn carrière bij Daikin Europe als HR-officer. Als lid van het HR Planning & Control team werkte hij er onder meer mee aan het ontwikkelen en implementeren van een nieuw promotiebeleid voor bedienden, een manpower follow-up instrument voor arbeiders en een KPI-dashboard voor het hoofdkantoor en de verschillende filialen.

Sinds april 2011 is Vic Van Geele HR-generalist bij Ferrero Benelux, een onderdeel van de Italiaanse Group Ferrero, die met 22.000 medewerkers en een omzetcijfer van 7 miljard euro de vierde plaats wereldwijd in de sector snoepgoed en chocoladeproducten bezet.

Van Geele is er onder meer verantwoordelijk voor de rekrutering, het ontwikkelen van nieuwe HR-instrumenten voor talentbeheer en competentiemanagement. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor training en ontwikkeling en het organiseren en opvolgen van het performantiemanagement.

“Bij Ferrero Benelux wil ik ervaring opdoen binnen alle aspecten van HR om zo als HR-generalist op termijn te kunnen doorgroeien”, motiveert Vic Van Geele.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen