< Terug naar overzicht

Versterking voor opleidingsteam Kluwer

Stefan Nerinckx, Kristel Goossens en Elisabeth Deschamps werden door Kluwer Opleidingen aangetrokken om aan de toenemende vraag van inhouse trainingen te voldoen.

Stefan Nerinckx (35) zal de adviesverlening aan klanten bij opleiding, incompanytraining en e-learning verzorgen. Hij neemt een gecombineerde functie op als trainingconsultant voor de overheid en als sales coach en hoofd van de training consultants. Nerinckx studeerde af in Europees Bedrijfsbeleid en genoot een opleiding boekhouding. Na zijn studies werd hij callcenter-agent bij Kluwer. Daarna maakte hij een overstap naar Editeco (L’Echo) als commercieel afgevaardigde multimedia. Hij zette zijn carrière verder bij Swets Information Services, waar hij eerst een tijd verantwoordelijk was voor het beheer van de elektronische publicaties en daarna key account manager werd. Voor hij in 2005 naar Kluwer terugkeerde als account manager, was hij sales manager bij Roularta Media Group.

Kristel Goossens (41) startte elf jaar geleden een commerciële loopbaan in de automobielsector. Hiervoor was ze account manager bij Belgacom, waar ze vooral grote klantenportfolio’s beheerde. Sinds 1996 gaf ze op regelmatige basis verkoopstraining bij twee consultancybureaus. Goossens wordt trainingconsultant voor klanten in de farmacie, telecom en automotive.

Elisabeth Dechamps (36) wordt trainingconsultant voor de Franstalige klanten. Ze begon haar carrière als assistent-onderzoeker bij de ULB in 1996. Daarna werkte ze korte tijd als productieassistente bij Avatar Numedia in de VS. Vervolgens ging ze op Belgische bodem aan de slag als trainingcoördinator bij Mastercard. Hierna werd ze projectmanager bij Prophares en tot voor kort was ze actief bij Communication Center International als opleidingsconsultant. Dechamps is licenciate Affaires Publiques et Relations Internationales (UCL) en behaalde een postgraduaat Business to Business Marketing en Marketing Management (ICHEC).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen