< Terug naar overzicht

Verschelde, De Baets en Vallaeys slaan handen in elkaar

Met de oprichting van een feitelijke vereniging onder de naam Cardumen bundelen de HR-consultants Patrick Verschelde, Marc De Baets, Annemie Vallaeys en Lisa Ostman hun complementaire krachten.


De bestaande firma’s OK Consulting (Patrick Verschelde), InterSelect (Marc De Baets en Annemie Vallaeys) en Ostman HR (Lisa Ostman) startten een samenwerking in de vorm van een feitelijke vereniging en bieden zich gezamenlijk aan als nichespeler op het vlak van HR-consultancy. Het aanbod bestaat uit werving en selectie, assessment en development centers, competentiemanagement, training, coaching en leiderschapsontwikkeling.
Patrick Verschelde (38), een licentiaat pedagogische wetenschappen (KU Leuven), was van 1991 tot 1998 hoofd personeelszaken bij Textiles De Witte Lietaer. Daarna en tot 2001 was hij human resources manager bij Barco Projection. Verschelde verliet Barco om zijn eigen adviesbureau OK Consulting op te richten. Vorig jaar publiceerde hij in eigen beheer het boek ‘De weg naar succes. Over het realiseren van professionele doelstellingen.’

De licentiaat klinische psychologie (UG) Marc De Baets (38) ging in 1989 van start bij het rekruteringsbureau VanRam Associates, maakte van 1992 tot 1994 een uitstap naar een reclamebureau en keerde daarna terug naar de HR-consultancy (eerst bij GITP, daarna bij De Witte & Morel). Vorig jaar ging De Baets ook zakelijk in zee met zijn echtgenote Annemie Vallaeys (37), die in 1998 het wervings- en selectiekantoor InterSelect had opgericht. Vallaeys is eveneens licentiaat klinische psychologie (UG). Ook zij begon haar carrière bij VanRam Associates, waar ze als senior consultant bleef tot 1998.

De Amerikaanse Lisa Ostman is gespecialiseerd in organisatieverandering en werknemersrelaties. Naast haar master in business, behaalde Ostman een certificaat van senior Human Resources Professional bij de Society for Human Resource Management. Ze neemt deel aan dit partnership vanuit de VS.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen