< Terug naar overzicht

Véronique Thirion directeur HR bij Dexia

Véronique Thirion is benoemd tot directeur Human Resources van de groep Dexia. Die financiële instelling telt meer dan 34.000 werknemers, verspreid over 37 landen.

Véronique Thirion (44) studeerde Rechten aan de Universiteit van Luik en trad in juli 2001 als adjunct-auditor-generaal bij Dexia in dienst. Voordien was ze gedurende negen jaar inspecteur bij de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen. Sinds maart 2004 oefende ze de functie van auditor-generaal bij de groep Dexia uit. Sindsdien was ze lid van de Dexia Corporate University Council en heeft ze, in overleg met de directie Human Resources, meegewerkt aan de uitvoering van de maatregelen om de plaats van de vrouw bij Dexia te versterken.

Ter vervanging werd Christine Lensel-Martinat benoemd tot auditor-generaal van Dexia. Zij studeerde aan de ESSEC Business School en kwam in 1992 bij de groep Dexia. Ze bekleedde verscheidene functies in het departement Risicobeheer van Dexia Crédit Local. Sinds 2001 maakte ze deel uit van de directie Risicobeheer van de groep Dexia. In 2006 werd ze hoofd van de Audit Groep belast met de activiteiten Finance en Operations & IT.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen