< Terug naar overzicht

Veronique Michiels verlaat ING Insurance, Dirk Favere volgt haar op

Directeur HRM Véronique Michiels van ING Insurance gaat zelfstandig en wordt change management consultant. Vanuit die positie zal ze nauw samenwerken met het nieuwe Leadership & Change Team van de ING Group onder leiding van Martha Miser. Michiels wordt

In haar nieuwe rol zal Véronique Michiels (40, zie ook HR Square nr. 19) veranderingstrajecten begeleiden in diverse bedrijfsonderdelen van ING Group.
Michiels trad in 1999 in dienst bij de HR-afdeling van de verzekeraar De Vaderlandsche als hoofd Organisatieontwikkeling. In 2002 werd ze aangesteld tot directeur HRM van ING Insurance (dat De Vaderlandsche had overgenomen) en bouwde vervolgens het nieuwe HRM-team op, in samenwerking met het HR-departement van ING België. Michiels leidde de voorbije jaren het cultuurveranderingsprogramma ‘Leading Change’. Ze tekende ook voor het performantiemanagementsysteem, de nieuwe functieclassificatie en het HRM-web.


De nieuwe directeur HRM bij ING Insurance heet Dirk Favere (41). Hij was sinds 2000 commercieel directeur voor de regio West. Favere is jurist (UG) en kwam in 1990 in dienst bij De Vaderlandsche als account manager. Hij was actief in de domeinen Non-Life en Life en specialiseerde zich in Ondernemingen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen