< Terug naar overzicht

Veronique Meert nieuwe career counsellor bij Arabel

Veronique Meert werd aangesteld als career counsellor bij Arabel, een erkend centrum voor loopbaandienstverlening in Brussel.

Veronique Meert (36) is licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een speciale licentie Marketing aan De Vlerick Leuven Gent Management School. Ze heeft ruime werkervaring in grote en kleinere bedrijven op het gebied van organisatie en planning, personeelsbeleid en marketing. Zo was ze onder andere actief als assistant product manager bij Henkel en als marketing- en verkoopverantwoordelijke bij Jennor Goudsmederij in Kortrijk, waar ze ook het werven en opleiden van nieuwe medewerkers voor haar rekening nam.
Als gecertificeerd loopbaanbegeleider legt Meert zich nu toe op loopbaanbegeleiding en -coaching. Daarnaast ontwikkelt ze zich als Gestalttherapeute en volgt ze een master Oplossingsgericht managen en coachen bij het Korzybski instituut in Amsterdam. Bij Arabel zal ze als freelancer een groot aantal loopbaantrajecten begeleiden. De loopbaantrajecten kaderen in een gesubsidieerd project van het Europees Sociaal Fonds. Dankzij dit project kan iedereen die minimum één jaar werkt op eigen initiatief gratis loopbaanbegeleiding krijgen bij Arabel. Veronique Meerts insteek is vooral oplossingsgericht. “In plaats van te zoeken naar het waarom en te focussen op de problemen, kijk ik eerder naar de toekomst en de oplossingen die daarin besloten liggen. Empathie, aandacht, directheid en toewijding zijn hierin mijn leidmotieven”, aldus Meert.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen