< Terug naar overzicht

Veronique De Pues en Kristof Mangelschots naar Limarex

De groep Limarex, gespecialiseerd in HR-advies en flexibiliteit, heeft onlangs twee nieuwkomers aan zijn team van experts toegevoegd: Veronique De Pues en Kristof Mangelschots.

Veronique De Pues (38) zegde haar baan als hoofd HR bij het farmaceutisch bedrijf Sandoz vaarwel en vervoegt het team van Limarex als senior consultant. Ze begon haar loopbaan als fleet manager bij Nashuatec en groeide er door tot personeelsmanager van de business unit Repro. Ze verliet het bedrijf om aan de slag te gaan als personeelsmanager bij X-Sanatec, de logistieke partner van Kodak voor het leveren van radiologische films en chemicaliën aan ziekenhuizen, privé-klinieken en radiologen in de Benelux.

Kristof Mangelschots (30) werd eveneens senior consultant. Hij behaalde een graduaat als maatschappelijk assistent, optie Personeelswerk. Mangelschots was de afgelopen zeven jaar werkzaam bij Manpower. Hij startte er zijn carrière als consultant, deed er ervaring op in de rekrutering en selectie van diverse profielen en werkte mee aan outplacementprojecten. In 2003 maakte hij bij Manpower de overstap naar de hoofdzetel en werd hij als R&S-manager op het HR-departement nationaal verantwoordelijke voor de aanwervingen en de interne mobiliteit. Mangelschots begon zijn loopbaan bij Van Hool, waar hij mee instond voor de rekrutering van medewerkers. Daarna ging hij bij Vaco, een bedrijf uit de voedingssector, aan de slag als HR-officer.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen