< Terug naar overzicht

Verena Berlanger en Kim Borremans nieuw bij Management Information

Management Information, de onafhankelijke organisatie die sinds 1990 de schakel vormt tussen vraag en aanbod op de opleidings- en adviesmarkt, heeft het team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers: Verena Berlanger en Kim Borremans.

Verena Berlanger heeft het commerciƫle team vervoegd. Naast een commerciƫle ervaring van zeven jaar bij frisdrankengigant Coca-Cola werkte ze voornamelijk in de uitzendsector als kantoorverantwoordelijke. Bij Management Information neemt Berlanger een deel van de klantencontacten over, werkt ze mee aan de ontwikkeling van producten en is ze tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenrelaties.

Kim Borremans is aan de slag als Qfor-kwaliteitsauditor. Borremans is licentiate Psychologische Wetenschappen en heeft tevens een aggregaatsdiploma Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Na een eerste ervaring in lesgeven aan kinderen en volwassenen, deed ze bij de HDP-groep ervaring op als HR-trainer en coach. Bij Management Information zal ze deze kennis en ervaring aanwenden in haar nieuwe taak als auditor van opleidings- en consultingorganisaties.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen