< Terug naar overzicht

Vera Meersman leidt HR Forces (Solvus)

HR Forces, de jonge dochter van Solvus Resource Group voor het detacheren van HR-professionals op alle niveaus, wordt geleid door Vera Meersman. Marketing en verkoop is voor rekening van Anke Ulens.

Vera Meersman werd na haar studies Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Gent) lesgever en wetenschappelijk medewerker aan die faculteit. Van 1990 tot 2002 werkte Meersman voor Philips, als achtereenvolgens training manager, assistent HR-manager en HR-manager van verscheidene afdelingen in binnen- en buitenland.
Meersman vestigde zich in oktober 2002 als zelfstandige en voerde opdrachten uit voor de Europese Commissie en het Belgisch ministerie van Defensie. In maart 2003 werd ze interim HR-directeur van Creyf's (Solvus).


Sales & marketing manager Anke Ulens is handelsingenieur (RUCA, Universiteit Antwerpen) en begon haar carrière bij de verzekeringsmakelaar Asseurop. Van 1994 tot 2001 baande Ulens haar weg bij Randstad, als account manager, office manager, national account manager Flex Services en projectmanager regio Antwerpen. Tussen 2001 en 2004 was Anke Ulens bij de HR-dienstengroep SD Worx verantwoordelijk voor het salesmanagement van SD On Site.
HR Forces is de begin dit jaar opgerichte dochter van Solvus voor het tijdelijk of permanent detacheren van HR-medewerkers (zowel HR-managers als specialisten). HR Forces telt momenteel tien medewerkers en wil dat aantal op korte termijn verdubbelen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen