< Terug naar overzicht

Veerle Weymans nieuwe HR-directeur ISS

Veerle Weymans is de nieuwe HR-directeur van ISS in België en Luxemburg. Jean-Philippe Nedelec, die tot nog toe de functies van HR-directeur en general manager Catering combineerde, zal zich toeleggen op zijn taak als manager van de cateringafdeling.

Veerle Weymans (46) is licentiaat Criminologie (KU Leuven) en Rechten (VUB) en behaalde een postgraduaat ‘Vorming van trainers voor bedrijven’ aan EHSAL. Ze startte haar carrière bij het marktonderzoekbureau Cegos Makrotest in 1984. Tussen 1985 en 1989 was Weymans onderzoeksmedewerker bij de Vereniging voor de Verenigde Naties. Ze werkte vervolgens een jaar voor Credoc (centrum voor rechtsdocumentatie) als juridisch medewerker, waarna ze vier jaar actief was als juridisch adviseur bij de beroepsvereniging van uitzendkantoren Upedi. Hierna ging ze als senior legal manager aan de slag bij PricewaterhouseCoopers. Na vijf jaar klom ze er op tot senior human resources manager. In 2000 kwam ze in dienst van ISS als industrial relations manager. Ze droeg de verantwoordelijkheid voor het collectief overleg, de sociale onderhandelingen en de relaties met de vakbonden op alle niveaus. Daarnaast adviseerde ze in sociaaljuridische geschillen.

De Deense multinational ISS levert ondersteunende diensten, van catering, schoonmaak en office support tot het onderhoud van gebouwen en productielijnen. Met meer dan 12.000 medewerkers is hij één van de grootste werkgevers in België.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen