< Terug naar overzicht

Veerle Hanssens nieuwe Change Manager bij Colruyt Group

Na 10 jaar dienst bij HR-dienstverlener Securex op de afdeling HR Consulting, is Veerle Hanssens sinds 9 januari 2017 aan de slag bij Colruyt als Change Manager. Hoewel projectmanagement een groot onderdeel uitmaakt van de functie, blijft ook het relationele aspect voor haar zeer belangrijk.

Veerle Hanssens (43) behaalde in 1994 een bachelor in Art (HONIM) en volgde verscheidene opleidingen rond HR. In 2015 werd ze ook Certified Professional Coach.

Sinds 1996 is Hanssens actief in Human Resources, de laatste 10 jaar bij Securex op de afdeling HR Consulting. Ze startte als HR-consultant, na twee jaar werd ze verantwoordelijk voor de divisie Outplacement. De laatste 6 jaar was ze er actief al HR-coach, waarbij ze voornamelijk Belgische kmo's hielp op het vlak van HR-thema's: ad hoc of recurrente ondersteuning van de CEO of HR-manager, gaande van operationele tot strategische aspecten.

Nu is Veerle Hanssens als Change Manager aan de slag gegaan bij Colruyt Group. Ze maakt er deel uit van de directie People & Organisation. Ze is hierbij verantwoordelijk voor een uitgewerkte aanpak om de nodige garanties te kunnen bieden op een duurzaam implementatieresultaat van het veranderprogramma en zijn projecten met oog voor mens en organisatie.

Veerle Hanssens over haar carrièrewending: “Na meer dan 15 jaar als senior HR-consultant te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wens me verder te verdiepen in een boeiende HR-functie binnen een gerenommeerde organisatie, waarbij ik het resultaat van mijn werk op langere termijn kan zien. Hoewel projectmanagement een groot onderdeel uitmaakt van de functie Change Manager, blijft ook het relationele aspect voor mij zeer belangrijk. Mensen helpen groeien, geeft mij dan ook enorm veel energie.”

Colruyt Group begon in 1928 als een klein familiebedrijf. Intussen telt de groep meer dan 28.000 medewerkers, meer dan 20 ondernemingen en een omzet van 7,8 miljard euro per jaar. Zo is de groep één van de grootste privéwerkgevers van België.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen