< Terug naar overzicht

Veerle Bogaert van Universiteit Antwerpen naar Karel de Grote Hogeschool

Veerle Bogaert is de nieuwe HR-directeur van de Karel de Grote Hogeschool. Ze komt van de Universiteit Antwerpen, waar ze HR-verantwoordelijke was voor het academisch personeel.

Veerle Bogaert (38) zal als HR-directeur van de Karel de Grote Hogeschool een toekomstgericht HR-beleid ontwikkelen en in de praktijk omzetten. “Werk maken van een ontwikkelingsgericht personeelsbeleid in overeenstemming met de strategie en de missie van de hogeschool: kansen doen groeien”, zo vat Bogaert haar voornaamste doelstelling samen. De Karel de Grote Hogeschool is de grootste katholieke hogeschool in Vlaanderen met zo’n 8300 studenten en 1000 medewerkers in onderwijs, onderzoek en ondersteunende diensten.

Bogaert heeft er een jarenlange carrière opzitten bij de Universiteit Antwerpen. In september 1997 startte ze er als staflid personeelsbeleid, om er binnen het jaar coördinator personeelsbeleid te worden. In die functie zette ze, samen met de personeelsdirecteur, het HR-beleid uit voor zo’n 1500 medewerkers. In 2003 klom ze op tot HR-verantwoordelijke voor het academisch personeel. In die functie ontwikkelde en voerde ze het personeelsbeleid uit voor het academisch personeel (2000 medewerkers) en was ze onder meer verantwoordelijk voor de beleidsvoorbereiding en adviesverlening ter attentie van het universiteitsbestuur.

Bogaert is handels- en bedrijfseconomisch ingenieur (KU Leuven, 1992) en volgde de opleiding Personeelsbeleid aan de IPO Management School (de voorloper van UAMS). Na haar studies deed ze ervaring op als staflid universitaire financiën en personeel op het secretariaat van de Vlaamse Interuniversitaire Raad.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen