< Terug naar overzicht

Vanessa Veranneman HR-consultant bij Randstad Professionals

Vanessa Veranneman is sinds september HR-consultant bij Randstad Professionals.

Vanessa Veranneman (29) studeerde in 2008 af als master in de Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid (Universiteit Gent). In 2011 volgde ze een postgraduaat Recruitment, Search & Selection aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen.

In juli 2008 begon Veranneman haar loopbaan als P&O-consultant op de dienst HRM en organisatieprojecten van het UZ Gent. Voordien had ze er ook al stage gelopen. Na afloop van het tijdelijke contract in maart 2009 ging ze aan de slag als HRM-medewerker bij het Instituut voor Natuur en Bos Onderzoek.

In oktober 2009 stapte Veranneman over naar OCMW-Antwerpen als HR-deskundige, eerst op de dienst werving en selectie en sinds september 2011 op de dienst HR-klantwerking. Ze was er het eerste aanspreekpunt voor alle vragen in verband met HR en personeelsadministratie.

Sinds september 2012 is Veranneman HR-consultant bij Randstad Professionals. Tot haar taken horen onder meer het uitwerken van werving- en selectieprocedures voor de publieke sector en het screenen van kandidaten aan de hand van assessment en development centers.

“Bij OCMW Antwerpen heb ik gewerkt voor de dienst HR-klantwerking en de dienst werving en selectie. De job als HR-consultant bij Randstad combineert de interessante taken van deze beide diensten in één functie. Daarnaast hoop ik een meerwaarde te kunnen betekenen in het overbrengen van best practices tussen openbare besturen”, zegt Veranneman.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen