< Terug naar overzicht

Tweekoppige leiding bij Vlerick

Bij de Vlerick Leuven Gent Management School verdelen algemeen directeur Patrick De Greve en decaan Roland Van Dierdonck de taken in een nieuwe managementstructuur.

De Vlerick Leuven Gent Management School nam een nieuwe organisatiestructuur aan die beter zou moeten "beantwoorden aan de noden van een hedendaagse managementschool en een passend kader moet bieden voor de nieuwe uitdagingen, doelstellingen en strategie van de school".
Patrick De Greve, in zijn nieuwe functie van Algemeen Directeur, en huidig decaan Roland Van Dierdonck nemen samen de algemene leiding van de school en de implementatie van de strategie waar.
Decaan Roland Van Dierdonck, die eind vorig jaar herverkozen werd voor een periode van vier jaar, zal zich hoofdzakelijk bezighouden met de academische relaties, het uitbouwen van het onderzoeksbeleid, en het voortzetten van de internationalisatie.
Patrick De Greve zal naast zijn huidige verantwoordelijkheid over de management development programma’s ook de dagelijkse leiding van de school op zich nemen.
De Greve (32) is licentiaat in de Economische Wetenschappen, licentiaat in Management en MBA. Tot nog toe was hij partner en directeur Management Development & Operations bij Vlerick.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen