< Terug naar overzicht

Twee nieuwe talent development managers bij Ormit

Laetitia Parisse en Nele Keppens zijn de nieuwe talent development managers bij Ormit.

De nieuwe algemeen directeur van Ormit België, Thomas De Wulf (zie HR Square De Week 221), bouwt het team stafmedewerkers van Ormit verder uit. Laetitia Parisse en Nele Keppens zijn de nieuwe talent development managers.
Laetitia Parisse is psychologe (ULB). Ze werkte zes jaar lang als medisch vertegenwoordiger voor verschillende farmaceutische bedrijven (Pasteur Mérieux, Immuno en Baxter). Daarna deed ze vijf jaar ervaring op met training. Eerst als trainingmanager voor een salesteam bij Pfizer en later als HR-trainer voor managementcompetenties. De afgelopen drie jaar coachte ze en gaf ze leiding aan een team van trainers bij MLOZ (Mutualités Libres/Onafhankelijke Ziekenfondsen).
Nele Keppens volgde een regentaatopleiding en verschillende cursussen in management en leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en intercultureel management. Ze startte haar carrière in de luchtvaart, waar ze zowel operationele als managementfuncties bekleedde, voornamelijk in het HR-domein. Toen de Ikea-winkel in Anderlecht opende, ging ze er aan de slag als learning en development manager. Later werd ze er hoofd van het HRM. Keppens was ook actief als freelance trainer en trainer-cosultant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen