< Terug naar overzicht

Twee nieuwe managers bij Acerta Consult: Ann Doucet en Paul De Schepper

Ann Doucet is aan de slag gegaan als regiomanager bij Acerta Consult-Kern Selection. Paul De Schepper werd HR-consultingmanager.

Ann Doucet (43) zal als regiomanager Limburg het geïntegreerde HR-dienstenaanbod in deze regio optimaliseren. Het is de bedoeling om het brede palet van HR-diensten op de Limburgse markt te zetten.
Doucet heeft een ervaring van meer dan 15 jaar in HRM. Ze startte in 1990 als HR-manager bij CWA te Hasselt. In 1996 stapte ze over naar Ewals Cargo Care België. Steeds in de functie van HR-manager, koos ze in 1999 voor Ikea Distribution Benelux en in 2004 voor Bose Europe. Ze gaf ook een jaar les aan het Vizo-Centrum te Hasselt als docent Sociale Wetgeving en sinds 1999 is ze arbeidsrechter bij de arbeidsrechtbank in Tongeren.
Paul De Schepper (48) versterkt het team van Acerta Consult als HR-consultingmanager. Hij zal instaan voor de uitbouw van de diensten rond competentiemanagement in België en is verantwoordelijk voor het geïntegreerde dienstenaanbod (managementconsulting, HR-advies en -instrumenten).
De Schepper was hiervoor gedurende vijf jaar werkzaam als managementconsultant bij Quintessence Consulting. Hij was er verantwoordelijk voor de implementatie van toepassingen binnen strategisch en geïntegreerd competentiemanagement. In het kader hiervan nam hij ook deel aan competentiescreenings op executive niveau en op bestuursniveau. De Schepper was ook gastdocent aan UAMS voor twee langlopende postuniversitaire programma’s. Voordien was hij opeenvolgend diensthoofd lonen- en personeelsadministratie bij Anhyp Spaarbank, HR-consultant bij Anhyp Spaarbank en Axa Bank om door te groeien tot manager competence management & succession planning bij Axa Groep België.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen