< Terug naar overzicht

Toon Vandamme: business partner bij The Future Alliance

Toon Vandamme wordt business partner bij HR-dienstverlener The Future Alliance. Hij zal er zich focussen op de executive search.

Toon Vandamme behaalde een master Oriental Studies aan de KU Leuven, aangevuld met Sales Management, Information Systems en Change Management. Hij spreekt vijf talen, waaronder Mandarijns. Aan de University of Western Sydney behaalde hij een MBA.

Vandamme vervulde al opdrachten als chief marketing officer, business development manager en projectmanager voor onder meer Alcatel, Siemens, Kubilai, Packo Inox, Power Climber en Ahlers, en ontwikkelde een uitstekende kennis over het Verre Oosten en Afrika.

Bij The Future Alliance zal Vandamme zich focussen op executive search vanuit zijn ervaring in binnen- en buitenland met industriële en toeleveringsondernemingen. Zo was hij actief als CEO en COO in België, Luxemburg, Shanghai, Tanzania, Hongkong en Bangladesh. The Future Alliance heeft 40 professionals in dienst. De kantoren bevinden zich in Gent, Antwerpen en Brussel.

Bron: The Future Alliance (futurealliance.com)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen