< Terug naar overzicht

Tom Verstraeten HR-verantwoordelijke GFI Belux

Tom Verstraeten is sinds deze zomer HR-verantwoordelijke bij GFI Belux.

Tom Verstraeten (35) heeft een Bachelor Bedrijfswetenschappen - Toerisme behaald in 1999 aan de KH Mechelen.

Onmiddellijk na zijn studies zet Tom Verstraeten zijn eerste stappen in de ICT-sector ams recruitment assistant bij Leisureplanet. Een jaar later verhuist hij naar Synstar Computer Services als junior recruiter. “Omdat er geen HR-team was in dit bedrijf, kon ik zelfstandig mijn taken uitvoeren in direct overleg met het management.” In 2005 stapt hij over naar Accenture als HR-advisor.

Twee jaar later, in 2007, wordt Tom Verstraeten senior recruiter bij het Mechelse IT-bedrijf Ordina. Daar slaagt hij er in om in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt nieuwe kandidaten aan te trekken. Hij zette het bedrijf ook op het spoor van rekruteren via sociale media en implementeerde een e-recruitment instrument om de aanwervingsprocedure meer transparant en sneller te maken.

Sinds juni 2011 is Tom Verstraeten HR-verantwoordelijke bij GFI BeLux, een Europese leverancier van IT-diensten en oplossingen. Zijn voornaamste taak is het opzetten van een pro-actief aanwervingsbeleid, onder andere via een sociale media strategie en het verduidelijken van het werkgeversimago van GFI BeLux. Ook het opstellen van individuele trainingsplannen staan op zijn agenda “Op deze manier willen we onze medewerkers optimaal ondersteunen in het uitbouwen van hun carrière.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen