< Terug naar overzicht

Tom Van de Woestijne volgt stichter XPE Pharma & Science op.

Tom Van de Woestijne is de nieuwe topman van XPE Pharma & Science. Hij volgt Johan Lauwers, één van de stichters van XPE, op. Lauwers wordt binnen de groep Adecco de nieuwe International Market Expert Pharma & Science.

Tom Van de Woestijne heeft al een aanzienlijk parcours afgelegd in dit specifieke HR-kennisdomein. Zo was hij onder meer tien jaar lang HR-manager bij Henkel, tien jaar Sales & Operational Director bij Manpower, drieënhalf jaar General Manager bij Express Medical en zo’n anderhalf jaar Business Director voor Valesta (het vroegere Healthcare Interim).

“Ik zie deze nieuwe functie als dé mogelijkheid om XPE Pharma & Science verder onderscheidend te positioneren op het gebied van contracting en rekrutering & selectie van tijdelijke of langdurig hooggekwalificeerde wetenschappelijke profielen”, aldus de nieuwe general manager. “Verder wil ik XPE Science & Pharma verder uitbouwen op het gebied van op maat gemaakte e-learnings, redactie van wetenschappelijke teksten, clinical research, data management en statistiek.”

“HR-diensten voor hogere profielen via Professional Staffing en andere gespecialiseerde diensten worden steeds belangrijker in de markt,” aldus Mark De Smedt, Country Manager Adecco België en Luxemburg. “Niet alleen groeit de vraag naar hooggekwalificeerde profielen. Ook zijn alternatieve en flexibele contractvormen zoals detachering en zelfstandig werken bij professionals aan een duidelijke opmars bezig. De aanstelling van Tom Van de Woestijne past perfect in het beeld dat de Adecco-groep met XPE Pharma & Science voor ogen heeft. Een meer gespecialiseerde maar tegelijk gediversifieerde dienstverlening aan gespecialiseerde marktspelers, alsook een blijvende opleiding en coaching aan hooggekwalificeerde profielen.”

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen