< Terug naar overzicht

Tom Stoop loopbaanadviseur bij Arabel

Tom Stoop is de nieuwe loopbaanadviseur bij het erkende centrum voor loopbaandienstverlening Arabel.

Tom Stoop studeerde af als master in de Klinische Psychologie aan de KU Leuven (1996) en behaalde een aanvullend diploma Personeelswetenschappen aan de UA (1997). Hij werkte drie jaar als agent arbeidsrelaties bij Volkswagen Brussel. Bij de Belgische Technische Coöperatie, het Belgisch agentschap voor ontwikkelingssamenwerking, was hij vervolgens gedurende acht jaar verantwoordelijk voor de rekrutering en selectie van projectleiders voor de overzeese projecten, internationale adviseurs en van het personeel van de hoofdzetel van de organisatie.

Na een carrièrebreak van een klein jaar om zich te wijden aan zijn uitbreidend gezin gaf Stoop een korte tijd les in het secundair onderwijs. Nadien werkte hij een jaar als studentenpsycholoog aan de VUB. In die functie deed hij ervaring op in het individueel en collectief begeleiden van studenten bij studiekeuze, heroriëntering, studeren met functiebeperkingen en bij de overstap naar de arbeidsmarkt.

Sinds begin januari 2012 versterkt Tom Stoop als loopbaanadviseur Arabel, een erkend centrum voor loopbaandienstverlening in Vlaanderen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen