< Terug naar overzicht

Tom Lievens nieuwe HR-manager bij VDL Holding Belgium

Sinds 15 oktober is Tom Lievens de nieuwe HR-manager bij VDL Holding Belgium. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van alle VDL-vestigingen in België en Frankrijk.

Tom Lievens (33) zal als HR-manager het HRM uittekenen voor alle VDL-vestigingen in België en Frankrijk. Meer bepaald gaat het over de productiebedrijven VDL Jonckheere Bus & Coach te Roeselare, VDL Belgium te Aalst, Weweler-Colaert te Poperinge, VDL KTI te Mol en Klima Warmtetechniek te Hamont-Achel. Daarnaast zijn er ook nog verschillende verkoopkantoren verspreid over België en Frankrijk. De grootste uitdaging voor Lievens is het verder uitbouwen van een degelijk geïntegreerd HR-beleid voor het duizendtal medewerkers in België en Frankrijk.

Lievens is sociaal assistent (optie personeelsbeleid). Hij studeerde in 1998 af aan de Sociale Hogeschool Sint-Anna te Gent. Voor zijn overstap naar VDL werkte hij voor Hudson|De Witte & Morel. Hij was er twee jaar actief als senior consultant binnen de tak competence & reward management. Daarvoor was hij zeven jaar adviseur binnen de werkgeversfederatie Agoria.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen