< Terug naar overzicht

Tom Debaere richt HR-adviesbureau op

Tom Debaere richt met zijn partner Katrien Braem HR-adviesbureau bvba Tom Debaere op.

Tom Debaere studeerde in 1992 aan de KU Leuven af als licentiaat in de Arbeids- en Organisatiepsychologie. Nadien volgde hij diverse specialisatie-opleidingen inzake selectietechnieken, leiderschap, organisatie, HRM en coaching. Sinds februari 2009 is hij gecertificeerd coach in MBTI ® Step I, OPP® Ltd.

In 1992 startte hij zijn loopbaan als projectleider kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek en bedrijfsadvies op vlak van HRM bij Alpha Marketing Research. Een jaar later ging hij aan de slag als parlementair medewerker. In 1995 werd hij kabinetsmedewerker van de minister van Justitie. Hij was er onder andere verantwoordelijk voor de opvolging van de tewerkstellingsproblematiek.

Tussen 1998 en 2000 was hij coördinator beroepsopleiding bij vzw Protheus Kortrijk. In 2000 stapte hij over naar CPM Melle. Als consultant was hij er verantwoordelijk voor rekrutering, selectie en assessment voor klanten uit de profit- en de non-profitsector.

In juli 2011 richtte hij samen met zijn partner Katrien Braem het HR-adviesbureau bvba Tom Debaere op. “Wij willen ons focussen op ‘op maat gemaakte’, no-nonsense HR-antwoorden op brede en meer specifieke vragen en problemen binnen de overheidssector, non-profit en profit”, motiveert Tom Debaere.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen