< Terug naar overzicht

Tine Malfrère is HR-generalist bij TP Vision

Tine Malfrère is HR-generalist bij TP Vision, een joint venture van TPV en Philips Innovative Applications.

Tine Malfrère (30) behaalde in 2004 een master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent. In 2004 begon ze haar carrière bij Hudson als R&D-consultant. In 2006 werd ze er rekrutering & selectie-consultant. In augustus 2010 ging ze aan de slag bij als HR-coördinator in het Stedelijk Ziekenhuis Roeselare en het OCMW Roeselare.

Sinds februari 2012 is Malfrère HR-generalist bij TP Vision, een joint venture van TPV en Philips Innovative Applications. Het Chinese TPV is in zijn thuismarkt marktleider op het vlak van monitoren. Als HR-generalist is ze de lokale HR businesspartner voor de vestiging in Brugge.

“De internationale organisatiecontext, de aanwezige kennis en expertise, zowel technologisch naar de innovatieve tv’s, maar ook organisatorisch naar HR-processen, is enorm en ontzettend leerrijk. Er heerst een heel informele sfeer tussen collega’s, iedereen is enorm gepassioneerd en gedreven. De doelstelling van ons allemaal is TP Vision op de kaart zetten met sterke, innovatieve en winstgevende producten”, zegt Malfrère.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen