< Terug naar overzicht

Tina Vercammen nieuwe selectieadviseur bij Selor

Tina Vercammen werd recent selectieadviseur bij Selor, het selectiebureau van de federale overheid. Ze zal er rekruterings- en selectieprojecten uitwerken.

Als licentiate Arbeids- en Organisatiepsychologie (VUB) begon Tina Vercammen (28) in 2002 haar loopbaan als junior consultant assessment bij Profondo. Na een kort verblijf bij Manpower als service representative stapte ze over naar de bewakingsector. Als recruitment officer stond ze in voor de rekrutering en selectie van de bediende- en arbeidersfuncties bij bewakingsonderneming Initial Security (nu Seris Security). In 2005 besliste ze het over een andere boeg te gooien. Vercammen bleef in de bewakingssector, maar verzorgde de organisatie en planning van de cursussen in het opleidingscentrum Belinsec. Na een twee jaar keert ze nu terug naar het selectiegebeuren.

Vercammens takenpakket bij Selor bestaat, naast het opstellen van selectieprojecten, uit toezicht houden op de kwaliteit en efficiƫntie van de procedures, verzorgen van contacten met klanten om competentieprofielen te analyseren en te operationaliseren, deelnemen aan interviews en tests, rapporteren aan klanten en instaan voor de (interne en externe) communicatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen