< Terug naar overzicht

Tijl Vanbrabant compensation & benefits advisor bij HP

Tijl Vanbrabant is de nieuwe Belux-verantwoordelijke voor Total Rewards bij Hewlett-Packard.

Tijl Vanbrabant (39) haalde in 1997 een master Sociologie van Arbeid en Bedrijf aan de KU Leuven. Hij volgde ook de opleiding Compensation & Benefits aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Na zijn studies startte hij als consultant bij Optimor HRM Consultants. In die rol gaf hij advies aan ondernemingen inzake functieclassificatie, loonbeleid en competentiemanagement.

In 2002 maakte hij de overstap naar bpost om er een functieclassificatiesysteem in te voeren voor bijna 40.000 personeelsleden. Na de succesvolle realisatie van dit nieuwe systeem, bleef hij bij bpost als expert voor alle reward-materies binnen de retail en de mail-divisie van bpost.

Sinds juni 2012 is Vanbrabant aan de slag als compensation & benefits advisor voor België en Luxemburg bij HP.

“Ik kijk er naar uit om in een bedrijf met zo veel facetten, het 28ste grootste bedrijf ter wereld nota bene, aan de slag te gaan. Maar niet alleen de internationale context sprak me aan bij de overstap. Ook het feit dat HP op vele HR-vlakken een voorloper is, maakt dit voor mij een boeiende uitdaging. Ik kom terecht in een groep fantastische HR-collega’s en ik hoop om het reward-beleid snel mee vorm te kunnen geven” zegt Vanbrabant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen