< Terug naar overzicht

Thijs Verhaege HR-businesspartner bij Smals ICT

Thijs Verhaege is sinds september 2012 HR-businesspartner bij Smals ICT.

Thijs Verhaege (32) studeerde in 2002 af als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Universiteit Gent en volgde daarna nog een master in Marketingmanagement aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Hij zette zijn eerste stappen in HR bij Affiliated Computer Services, waar hij mee instond voor de implementatie van SAP en PeopleSoft en de transfer van HR-verantwoordelijkheden naar een shared service center binnen een HR BPO-project voor General Motors Europe.

In 2005 stapte hij over naar Berenschot Belgium, waar hij actief werd in executive search, assessment en ontwikkeling voor klanten in de privé- en publieke sector. Binnen Berenschot Belgium werkte hij eveneens mee aan functiewaarderingsprojecten en nam een actieve rol op in organisatie-ontwikkelingstrajecten.

Bij HR-Planet zette hij sinds 2008 assessment mee op het menu en werkte naar aanloop van de crisis het outplacementgebeuren inhoudelijk en organisatorisch verder uit. Recent verzorgde hij een doorgedreven opleidingstraject rond assessment & ontwikkeling bij AGO Jobs&HR.

Op 17 september 2012 startte Verhaege als HR-businesspartner bij Smals, de all-service ICT supplier voor de sociale zekerheid en de gezondheidszorg.

“De sterke groei van het aantal medewerkers binnen een complexe ICT-omgeving en het uitgesproken mensgerichte HR-beleid veroorzaakten nood aan een bijkomende gesprekspartner voor de medewerkers. Voor mezelf betekent deze stap dat ik het dienstverlenende pad kan verlaten om een HR-beleid daadwerkelijk mee te helpen ondersteunen binnen een sector in volle ontwikkeling”, zegt Verhaege.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen