< Terug naar overzicht

Thierry Vermeire is Director Social Affairs bij Comeos

Comeos, de bedrijvenfederatie voor handel en diensten, trok Thierry Vermeire aan als Director Social Affairs. Vermeire kent alvast het huis, als VP HR Operations & Social Affairs van Delhaize Belgium en als gewezen sociaal-juridisch adviseur van Fedis, de voorloper van Comeos.

De jurist Thierry Vermeire (KU Leuven) startte zijn carrière als advocaat bij Goffin & Forges. Van 2001 tot 2004 was hij Social Legal Advisor bij Fedis, de toenmalige Belgische federatie van handel en distributie, die in 2010 omgevormd werd tot Comeos.

In 2004 werd Vermeire Manager Social Affairs bij Delhaize Group. In 2008 werd hij voor Delhaize Belgium Director HR Operations en na drie jaar VP HR Operations & Social Affairs, een functie die hij tot nu uitoefende en sinds 2015 combineerde met deze van VP Business Development & Real Estate.

Comeos vertegenwoordigt de Belgische handel en diensten. De leden verkopen aan bedrijven of rechtstreeks aan de consument, zowel in winkels als online. Zij zijn actief in 18 sectoren en omvatten kleine en grote handelszaken, restaurantketens en cateringbedrijven. De handelssector realiseert 11% van het bbp en stelt 400.000 mensen tewerk, wat van hem de grootste werkgever in de privésector maakt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen