< Terug naar overzicht

Thibault Deketelaere nieuwe Manager Large Enterprises Wallonië bij SD Worx

Thibault Deketelaere is bij HR-dienstenleverancier SD Worx de nieuwe Manager Large Enterprises voor Wallonië. Hij zal er de dienstverlening verder ontwikkelen en de relaties met bestaande klanten onderhouden.

Thibault Deketelaere (44) behaalde een master Rechten aan de UCL en een bijkomende master Sociale Rechten aan de ULB.

In zijn nieuwe functie onderhoudt hij de relatie met de bestaande grotere Waalse klanten en zal hij de dienstverlening in drie domeinen verder ontwikkelen: de klassieke payroll, de BPO-tak (business process outsourcing), waar bedrijven de payroll volledig uitbesteden en zich eventueel ook voor andere HR-taken kunnen laten bijstaan en tot slot payroll on site, waarbij SD Worx de dienstverlening bij de klant ter plekke verzorgt.

Payroll is een vaste waarde in de loopbaan van Deketelaere: hij werkte jaren als redacteur sociaal recht en juridisch adviseur, werd nadien kantoordirecteur om de payroll voor kleinere bedrijven te beheren en werkte de laatste vier jaar bij Solvay om ook daar de payroll te beheren. “In de payroll zit veel beweging, zowel fiscaal als sociaal-juridisch. Het is een gecompliceerde materie en net dat maakt het boeiend. Maar ook het managen en coachen is iets wat me aanspreekt in de job”, aldus Thibault Deketelaere.

Bron: SD Worx (sdworx.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen