< Terug naar overzicht

Thibaud Dedier hoofd commerciële ploeg Acerta

Thibaud Dedier neemt bij Acerta Sociaal Secretariaat de leiding op over de commerciële ploeg.

Thibaud Dedier (39) heeft de opdracht aanvaard om bij Acerta Sociaal Secretariaat leiding en sturing te geven aan de commerciële ploeg. Dedier moet zorgen voor een nieuwe dynamiek, zodat de commerciële activiteiten verder worden geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd.

Thibaud Dedier is handelsingenieur van opleiding (KU Leuven, 1990) en haalde een aanvullende MBA aan het Postuniversitair Centrum Limburg. Zijn professionele sporen heeft hij verdiend in diverse directiefuncties binnen de dienstensector op het vlak van consulting en outsourcing.

Na zijn studies werkte hij drie jaar als senior auditor bij Coopers & Lybrand (nu PricewaterhouseCoopers), om vervolgens key account manager te worden bij Lease Plan Belgium. In 1996 richtten Dedier en een partner een dienstverlener voor wagenparkbeheer op: Fleet Logistics Belgium. Als founding managing director stond hij ook aan de wieg van Fleet Logistics Netherlands en Fleet Logistics Europe. In 2004 werd Dedier general manager bij sierplantenkwekerij Florina 1 nv uit As. Hij herstructureerde en professionaliseerde het tot dan toe familiale bedrijf en begeleidde de overgang van productiegericht naar klantgericht werken. In 2006 won Florina de Plus Prijs voor het kwalitatief tewerkstellen van mensen met een minder evidente toegang tot de arbeidsmarkt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen