< Terug naar overzicht

Tatsuhiro Ishida, Guido Vissers en Davy Lauwers versterken Kern Selection

Kern Selection, een divisie van Acerta Consult, heeft Tatsuhiro Ishida, Guido Vissers en Davy Lauwers aangetrokken.

Tatsuhiro Ishida en Guido Vissers versterken de Brusselse afdeling van Kern Selection als executive search consultants. Davy Lauwers gaat als researcher aan de slag.

Tatsuhiro Ishida is ongeveer 20 jaar actief in direct search en staat vooral in voor searchopdrachten van Japanse bedrijven, alsook van bedrijven die regelmatig contact hebben met de Japanse markt.

Guido Vissers kan terugvallen op 27 jaar ervaring bij gerenommeerde headhunters in Brussel. Hij zal instaan voor het verder uitbouwen van het recentelijk overgenomen kantoor Corgo, gespecialiseerd in diensten op het niveau van corporate governance. Vissers zal algemeen advies verlenen en ook board searches uitvoeren.

Arie Vos, die in maart benoemd werd tot business unit manager in Antwerpen, wordt ook actief in de nieuwe Brusselse structuur. Vos studeerde bedrijfsmanagement en volgde een postgraduaat fiscale wetenschappen. Hij startte zijn loopbaan als consultant in de auditsector. Hij deed tien jaar ervaring op bij het executive-searchbureau Boyden. Vos is gespecialiseerd in cultuurverschillen, assessments van hogere kaderleden en direct search.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen