< Terug naar overzicht

T-groep boekt 2,2 miljoen euro winst

De t-groep sluit zijn tweede boekjaar (2004) af met een nettoresultaat van 2,2 miljoen euro. De inkomsten stijgen met 22,8% tot 130 miljoen euro. De t-groep schrijft zijn succes toe aan de uitbouw van nieuwe marktsegmenten.

Succesvolle projecten van de groep zijn t-huishulp en t-heater. De subdivisie t-huishulp heeft 68.000 contracten met dienstencheques afgesloten, goed voor een marktaandeel van 18% in Vlaanderen. T-heater zorgt voor de tewerkstelling van kunstenaars en sloot in 2004 met 750 personen 6900 uitzendcontracten af. Het interimbedrijf richtte zich met t-seizoen ook exclusief op de land- en tuinbouwsector. T-interim heeft in Vlaanderen een marktaandeel van 9,6%. In februari 2005 opende het nieuwe kantoren in Zelzate en Deinze. In september komt er ook één in Halle.


De uitzendgroep wil de positieve resultaten verzilveren en zal op de algemene vergadering een voorstel doen om een dividend van 700.000 euro uit te keren aan de werkholding nv VSO, die sociale tewerkstellingsprojecten ondersteunt. Een deel van de winst gaat ook naar de medewerkers van de groep.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen