< Terug naar overzicht

Sylvie Bertrand Head of HR bij Novasep Belgium

Sylvie Bertrand startte bij Novasep België als Head of HR met de missie om een HR-strategie te ontwikkelen en uit te voeren die de groei van het bedrijf kan ondersteunen. Novasep Belgium is een dochteronderneming van de afdeling biomoleculen van de Franse groep Novasep, een leider in de productie van actieve farmaceutische ingrediënten.

Sylvie Bertrand, licentiaat in de wiskunde aan de Universiteit van Mons-Hainaut, begon haar carrière in de bankwereld bij de Générale de Banque, vooraleer ze ging lesgeven aan het Athénée Royal de Beaumont, waar ze leerkracht wiskunde werd.

Begin 2001 kwam ze bij USG People, waar ze evolueerde van Office Manager tot Recruitment & Account Manager voor de Unique HR Consult-activiteiten. In de zomer van 2010 vervoegde ze Sabert Corporation Europe als HR-manager, voor ze HR Director Europe werd van dit bedrijf, gespecialiseerd in presentatie- en verpakkingsoplossingen voor de foodservice en de retailmarkt.

Novasep (gevestigd op de luchthaven van Charleroi) was voorheen Henogen, een spin-off van de ULB, die gespecialiseerd was in de ontwikkeling en productie van biomoleculen voor derden. In juli 2009 werd het gekocht door de Franse groep Novasep. Novasep Belgium produceert op industriële wijze recombinante eiwitten, monoklonale antilichamen, subunit en levende verzwakte vaccins, evenals virale vectoren. Het bedrijf ontwikkelt momenteel een productielocatie in Seneffe, naast die van Gosselies en zal zijn personeel tegen het einde van de komende twee jaar verdubbelen. Het is nu aan Sylvie Bertrand om die groei op HR-vlak mee te ondersteunen als Head of HR bij Novasep Belgium.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen