< Terug naar overzicht

Sven Boonen richt Interpersonal Dynamics Optimizer op

Sven Boonen, die eerder dit Athlon Car Lease Belux/De Lage Landen verliet als HR-manager, heeft Interpersonal Dynamics Optimizer opgericht.

Sven Boonen (40) behaalde in 1997 een master in de Psychologie aan de Universiteit Gent. Aan de Vrije Universiteit Brussel behaalde hij in 1998 een aggregaat Lerarenopleiding. In 2000 deed hij er een specialisatie in de Experiëntiële Psychologie en Psychotherapie aan de Universiteit Gent bij. Daarnaast heeft hij ook een postgraduaat Bedrijfskunde (KU Leuven, 2003).

Boonen startte zijn carrière in 1997 als zelfstandig psycholoog - psychotherapeut, een privépraktijk die hij tot begin 2002 voortzette. Daarnaast werkte hij voor R&S Management Consultancy als HR-consultant onder andere voor Euroclear, Merck Sharp & Dohme, Novartis, Schering Plough International en Sodexo. Hij vervulde tevens enkele interim-opdrachten als leraar Psychologie in het Gemeenschapsonderwijs.

In juli 2000 ging hij aan de slag als recruitment officer bij City Bird, een gewezen Belgische luchtvaartmaatschappij. In juni 2001 werd hij human resources officer bij KPMG. Twee jaar later, in mei 2003, was hij senior consultant bij De Post. Tussen juni 2004 en januari 2008 was hij staffing & HR development manager bij Delhaize en werkte er voor Delhaize, Delhaize AD, City Delhaize, Caddy Home, Tom&Co en DI.

In februari 2008 stapte Boonen als HR-manager over naar Athlon Car Lease Belux/De Lage Landen.

In de zomer van 2013 verliet Boonen Athlon Car Lease Belux/De Lage Landen om zich te vestigen als zelfstandig psycholoog en psychotherapeut. Daarom richtte hij Interpersonal Dynamics Optimizer op. Hij legt zich toe op het optimaliseren van de interpersoonlijke dynamiek, zowel tussen individuen, als in groepen en bedrijven.

“Via mijn psychotherapeutisch werk en mijn advies rond personeelsbeleid, wil ik individuen, groepen en bedrijven bij wijze van spreken ‘zuurstof’ kunnen geven op het vlak van hun interpersoonlijke dynamiek”, zegt Boonen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen