< Terug naar overzicht

Sven Boonen HR-manager bij Athlon én De Lage Landen Leasing

Sven Boonen, HR-manager van Athlon Car Lease België, Rental en Luxemburg, wordt nu ook verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten van De Lage Landen Leasing NV.

Ruim een jaar geleden zijn Athlon en De Lage Landen Leasing gestart met de samenwerking op HR-vlak. De creatie van één gezamenlijke HR-afdeling is de volgende logische stap in het synergieproces van deze twee Belgische entiteiten.

Boonen neemt de HR-rol bij De Lage Landen Leasing over van Joachim Decock, die zich nu concentreert op zijn verantwoordelijkheid als HR-manager voor Midden- en Oost-Europa.

Sven Boonen (37) is een master in de Psychologie (Universiteit Gent), specialiseerde zich in Experiëntiële Psychologie (Universiteit Gent) en behaalde ook een postgraduaat Bedrijfskunde (KU Leuven). Na enkele tijdelijke opdrachten in het Gemeenschapsonderwijs, werd hij in 1998 psycholoog bij R&S Management Consultancy. In 2000 trok hij naar de luchtvaart als rekruteringsverantwoordelijke bij City Bird. Een goed jaar later werd hij recruitment officer en vervolgens HR-officer bij KMPG in Brussel.

Nadien trok hij naar De Post voor een project als senior consultant werving en selectie (2003) en naar Delhaize als HR-adviseur en daarna manager Staffing & HR Development (2004-2008). Nog in 2008 trok hij naar Athlon Car Lease in Zaventem.

Op de HR Square November Conference over arbeidsrelaties vorige week was Boonen één van de begeesterende sprekers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen