< Terug naar overzicht

Susanna van der Wel selectie-adviseur bij de Stad Antwerpen en de Lokale Politie Antwerpen

Susanna van der Wel is selectie-adviseur bij de Stad Antwerpen en de Lokale Politie Antwerpen.

Susanna van der Wel (47) behaalde in 1989 aan de Universiteit Antwerpen een master Toegepaste Economische Wetenschappen, richting Bedrijfseconomie. Van 1992 tot april 2012 was ze aan de slag bij Ikea, waar ze verschillende functies uitoefende. De laatste zes jaar was ze national recruitment & selection manager voor Ikea België. “Het was een nieuwe functie en ik heb deze dan ook volledig kunnen uitbouwen. Aanvankelijk was het een deeltijdse functie die ondertussen is geëvolueerd tot een voltijdse functie”, zegt van der Wel.

Haar voornaamste opdrachten waren het optimaliseren en operationalisering van een Ikea R&S-proces voor alle Belgische Ikea-afdelingen, alsook het trainen, coachen en motiveren van nieuwe en oude collega’s en de rekrutering van directie en ander kaderpersoneel voor service office. Daarnaast was ze gesprekspartner voor alle andere afdelingen bij Ikea België, voor de HR-afdeling van andere Ikea-landen en voor externe ondernemingen.

Sinds april is van Susanna der Wel 2012 selectie-adviseur bij de Stad Antwerpen en de Lokale Politie Antwerpen. “Na meer dan 20 jaar in de retailsector wilde ik een totaal andere sector en organisatie leren kennen en mijn ervaring aanwenden om het huidige rekruterings- en selectieproces mee te professionaliseren. Het leren van nieuwe procedures, regels en wetten is een verrijking. Bovendien hoef ik niet meer in de file te staan naar Zaventem, maar kan ik elke morgen naar het werk fietsen”, zegt van der Wel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen