< Terug naar overzicht

Stijn Nauwelaerts (Microsoft) trekt naar Parijs

De HR-directeur van Microsoft Belux, Stijn Nauwelaerts, stapte over naar de HR-divisie van Microsoft Europe, Middle-East & Africa (EMEA). Hij wordt er bevoegd voor het marktsegment SMS&P (Small & Medium Size Business & Partners) en zal vooral werken vanui

Stijn Nauwelaerts (1969) studeerde Rechten aan de KU Leuven en behaalde een bijzondere licentie in Sociaal Recht aan de Université de Liège. Hij startte zijn loopbaan als juridisch adviseur bij het studiebureau van het sociaal secretariaat voor ondernemingen Partena. Vooraleer hij in oktober 2001 aan de slag ging bij ’s werelds grootste softwareproducent Microsoft, werkte hij zes jaar lang bij de Bank of New York. Hij begon er als compensation & benefits manager en klom op tot vice-president Human Resources voor België en Luxemburg.

Bij Microsoft, waar Nauwelaerts HR director Belux werd, bouwde hij - samen met een volledig nieuw HR-team - een personeelsbeleid op waarin het potentieel van mensen centraal staat. Het leverde hem de afgelopen twee jaar de titel ‘Beste werkgever van België’ op, een erkenning die hij veeleer als een kwaliteitslabel dan als een prijs beschouwde.

Nu zet hij stevige stap in zijn carrière. Hij krijgt het marktsegment SMS&P (small & medium size business & partners) binnen de HR-divisie van Microsoft Europe Middle-East en Africa (EMEA) onder zijn hoede. Dat betekent meteen ook dat hij vooral werkt vanuit het Europese hoofdkwartier van Microsoft in Parijs.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen