< Terug naar overzicht

Steven Verbeken expert reward management bpost

In februari werd Steven Verbeken expert reward management bij bpost.

Steven Verbeken (31) behaalde in 2002 aan de Arteveldehogeschool Gent een bachelor Bedrijfsbeheer, optie Marketing. In 2006 behaalde hij aan de Universiteit Gent een licentiaat Psychologie, optie Bedrijfspsychologie & Personeelsbeleid.

Verbeken startte zijn loopbaan in 2005 als HR-trainee bij Toyota Motor Europe. Een jaar later maakte hij de overstap naar Hudson als reward consultant. In 2008 ging hij aan de slag bij ING België als reward advisor – projectmanager legal & reward. Hij werkte er onder andere mee aan de implementatie van een nieuwe functieclassificatie en de opbouw van het strategisch verloningsbeleid bij ING België.

Sinds februari 2013 is Verbeken expert reward management bij bpost. Hij is er onder meer verantwoordelijk voor het evalueren van het verloningsbeleid en het stroomlijnen ervan met de bedrijfsstrategie.

“Bij bpost zijn er veel uitdagingen. Daarvoor rekent het op de competenties en de gedrevenheid van haar medewerkers. Dit vind ik een enorme uitdaging. Er waait een frisse wind door bpost. De projecten zijn veelbelovend en de huidige medewerkers enthousiast”, zegt Verbeken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen