< Terug naar overzicht

Steven Krokaert HR-directeur TelelinQ

Steven Krokaert is de nieuwe HR-directeur van het telecommunicatiebedrijf TelelinQ.

Steven Krokaert (40) studeerde in 1995 aan de KU Leuven af als master Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeelsbeleid. Zijn carrière liep tot dusver via Acerta Consult als trainer-consulant en als learning & development manager bij Manpower en Securitas.

Als HR-directeur bij TelelinQ bestaat zijn nieuwe taak eruit om talent aan te trekken en de prestaties van de teams van de groep verder optimaliseren. “TelelinQ is een mooie naam aan het verwerven in de telecomwereld. In dat verhaal speel ik graag een rol als HR Director”, zegt Krokaert.

TelelinQ is een onafhankelijke Belgische technologiegroep met vijf dochterbedrijven. Nextel nv, Nextel bv, Newtel en SIECOM leveren data- en telecomoplossingen aan kleine en grote ondernemingen. Securipoint is actief in de elektronische beveiliging. Het bedrijf is marktleider in het middensegment voor telecominfrastructuur.

De voorbije jaren groeide het bedrijf gemiddeld met 20 procent. Het telecommunicatiebedrijf telt 360 medewerkers en heeft momenteel 17 openstaande vacatures, waarvan negen met een technisch profiel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen