< Terug naar overzicht

Stéphane Cadron nieuwe HR-director Henkel Benelux

Stéphane Cadron, tot voor kort HR-manager Belgium, neemt de functie van HR-director Henkel Benelux over van Isabel Hiltrop. Hiltrop wordt regional chief information officer Western Europe.

Stéphane Cadron (39) heeft Toegepaste Economische Wetenschappen gestudeerd met een specialisatie in HR en Internationaal Management. Zijn ervaring als HR-manager bij Carrefour, Marks & Spencer en de laatste 5 jaar bij Henkel Belgium stelt hij sinds begin juli 2007 ter beschikking van de meer dan 650 werknemers van Henkel Benelux. Als HR-manager België heeft Stéphane Cadron veel aandacht besteed aan een goede work-life balans voor de medewerkers. HR-ontwikkelingsprojecten zoals de uitbouw van een bedrijfsvervoerplan en begeleiding voor wie wil stoppen met roken, stonden in zijn aanpak centraal. Hij hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers door hen snel verantwoordelijkheden toe te vertrouwen en zo interessante perspectieven te bieden met aangepaste vormings- en coachingstrajecten. Naast de functie van HR-director Henkel Benelux neemt Cadron ook het talent development voor de divisie Adhesives Technologies in Frankrijk op zich. In zijn nieuwe functie zal hij rapporteren aan Dirk-Stephan Koedijk (corporate vice-president HR van Henkel KGaA) en treedt hij ook toe tot het directiecomité van Henkel Benelux.

Cadron volgt Isabel Hiltrop op die nu regional chief information officer Western Europe wordt. Zij zal de lokale IT-organisaties in de West-Europese landen aansturen. Hiltrop opereert daarbij zowel vanuit Brussel, als vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen