< Terug naar overzicht

Stéphane Cadron HR-directeur van t-groep

Stephane Cadron is de nieuwe HR-directeur van t-groep.

Stéphane Cadron, handelswetenschapper van opleiding, startte zijn professionele loopbaan in 1995 bij Marks & Spencer als assistent personeelsmanager voor de regio Antwerpen. Hij groeide er uit tot HR-manager Belux en hield zich voornamelijk bezig met veranderingsmanagement, sociale onderhandelingen, talentmanagement en het uitwerken van MVO-programma’s.

In 2002 ging Cadron aan de slag bij Henkel, waar hij sinds 2005 de functie van HR-directeur Benelux waarnam. Sinds 2008 vervulde hij de rol van HR-directeur België bij Sara Lee, het huidige DE Master Blenders 1753.

Sinds begin september 2012 is Cadron actief bij t-groep, waar hij het HR-beleid van meer dan 400 medewerkers (in dienstverband binnen Ascento of t-interim) en meer dan 2000 poetshulpen (in het kader van de dienstenchequesafdeling) voor zijn rekening neemt. Hij zal daarbij een sterke focus leggen op talentmanagement.

“Uit de organisatieslogan TROTS (Toegevoegde waarde, Respect, Open communicatie, enThousiasme en Sociaalethische waarden) maak ik op dat mijn voorgangers bij t-groep al een zeer vooruitstrevend HR-beleid hebben gevoerd en een zeer professioneel HR-team hebben samengesteld. Ik kijk ernaar uit om dit werk voort te zetten, en zal daarbij ook voor enthousiasme kiezen en trachten op een positieve manier de gevestigde positie van t-groep op de markt verder te versterken”, commentarieert Cadron.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen