< Terug naar overzicht

Stephan Marchant personeelsconsulent bij KU Leuven

Stephan Marchant is sinds januari 2012 aan de slag als personeelsconsulent bij KU Leuven.

Stephan Marchant (33) studeerde in 2000 af als master Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeelsbeleid (KU Leuven) en volgde nadien een master in Social and Cultural Anthropology (KU Leuven).

Marchant startte in november 2001 zijn loopbaan als stafmedewerker in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart in Leuven. Twee jaar ging hij aan de slag als personeelsverantwoordelijke bij Instituut voor Natuurbehoud. In november 2005 werd Marchant HR-adviseur bij het Agentschap voor Overheidspersoneel van de Vlaamse overheid. In juli 2011 keerde hij terug naar de zorgsector als HR-expert loopbaanontwikkeling bij UZ Brussel.

Sinds januari 2012 is Marchant personeelsconsulent bij KU Leuven. “Het boeiende aan deze job is dat ik een adviserende rol heb voor diverse diensten, maar ik krijg ook de kans om HR 'in the field' te implementeren: geen grootse theorieën verkondigen, maar samen met de klant op zoek gaan naar praktijken die werken. Vooral de weg samen afleggen met het management en de personeelsleden zelf vind ik hierin een heel boeiende uitdaging”, zegt Marchant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen